Fjällen, Tips

Planera för kommande jaktresa till fjälls

Att jakt är en populär livsstil och hobby för många är inte konstigt. Så länge människan har funnits har vi jagat. Och utan jakt hade vi inte kunnat leva som vi gör idag. Att jaga innehåller dock så mycket mer än att fixa sitt egna ekologiska kött till middagsbordet. Även om det naturligtvis är ett stort plus.

Ladda batterierna och känn dig levande

Jakt är även kamratskap och starka naturupplevelser. Jakt är både lugn och adrenalin. Med jakt laddar du både dina batterier samt känner dig mer levande. Och varför inte ladda batterierna i den sköna svenska fjällvärlden? Det finns inte mindre än ett 60-tal viltarter för dig att jaga. Ta reda på när och hur du får jaga dessa arter.

Unna dig själv en jaktupplevelse i fjällen

Att jaga i fjällen är en upplevelse som varje jägare borde unna sig. Med detta tillkommer dock planering. För med jakt är planering a och o. Dessutom behöver du mer förberedelser för jakt i fjällen. För det första är klimatet hårdare, för det andra är avstånden större och terrängen mer svårnavigerad. Kolla därför vad du behöver, inspireras av det stora utbudet och köp det som saknas inför din jaktresa.

 

Du kanske också gillar…