Tips

Packa med allt inför resan

Nu när vi inte har kunnat resa utomlands mycket så har många valt att semestra i Sverige istället. Det finns mycket fint att se i Sverige och många aktiviteter att roa sig med. Men även om det inte är en utlandssemester så vill du se till att packa ordentligt innan du reser iväg.

Viktigt att ha med på resan

Naturligtvis vill du se till att du har de kläder du behöver. Kolla väderleken och packa enligt den. Om du reser på stugsemester på sommaren behöver du säkert badkläder också. Om du sedan kommer att gå ut socialt under semestern vill du också ta med dig lite finare kläder.

När du är ute socialt vill du också kanske sminka dig lite extra. Tänk på vilka produkter du behöver, gör en lista och beställ på nätet. Då slipper du springa i affärer och kan fokusera på att packa bra istället.

Något annat som är viktigt att komma ihåg är elektroniska anordningar och laddare. Nu när vi är ganska beroende av dessa prylar vill du inte glömma dem hemma. Vi pratar förstås inte bara om mobil och platta utan kanske också rakapparat, hårfön och dylikt. Ta en kopp kaffe, sätt dig ner, börja listan och fantisera om din mysiga semester.

Du kanske också gillar…